Pasinler Nenehatun Anaokulu Erzurum |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pasinler Nenehatun Anaokulu ErzurumPasinler Nenehatun Anaokulu Hakkında - Pasinler Nenehatun Anaokulu Tanıtım - Pasinler Nenehatun Anaokulu Resimleri - Pasinler Nenehatun Anaokulu İletişim Bilgileri Pasinler Nenehatun Anaokulu Erzurum Pasinler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Pasinler Nenehatun Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Pasinler Nenehatun Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Pasinler Nenehatun Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ERZURUM / PASİNLER Adı: PASİNLER NENEHATUN ANAOKULU Adresi: Bahçelievler Mahallesi Nevin Muhammet llköğrOkulu Bahçesi Pasinler/ERZURUM Telefon Numarası: 4426612482 Faks Numarası: 4426612878 E-mail Adresi: Web AdresiPASİNLER NENEHATUN ANAOKULU (Erzurum, Pasinler) Kaynak : webrehberibiz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr |
|