Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çaykara, ilköğretim, mustafa, okulu, taşkıran, trabzon, özer

Taşkıran Mustafa Özer İlköğretim Okulu Çaykara Trabzon

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Taşkıran Mustafa Özer İlköğretim Okulu Çaykara Trabzon

Çaykara Taşkıran Mustafa Özer İlköğretim Okulu - Taşkıran Mustafa Özer İlköğretim Okulu Hakkında - Taşkıran Mustafa Özer İlköğretim Okulu Tanıtımı - Taşkıran Mustafa Özer İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Taşkıran Mustafa Özer İlköğretim Okulu Resimleri

Taşkıran Mustafa Özer İlköğretim Okulu Trabzon Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Taşkıran Mustafa Özer İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Taşkıran Mustafa Özer İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Taşkıran Mustafa Özer İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Taşkıran Mustafa Özer İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: TAŞKIRAN MUSTAFA ÖZER İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Taşkiran Beldesi

Telefon Numarası: 4626463150
Faks Numarası: 4626463461

Kurumun Misyonu :

Yüce Önder Atatürk'ün "Uygar Türkiye" idealine ulaşmayı hedefleyen,Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan,vatanını,milletini ve bayrağını seven;Atatük ilke ve inkılaplarına bağlı,Türk Milli Eğitimin ilke ve amaçları doğrultusunda nesiller yetiştirmektir

Kurumun Vizyonu:

Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran,analiz ve sentezler yapabilen nesillerin yetiştiği;bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı;dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu;yönetici öğretmen,personel, öğrenci ve velielerin iş birliği ile bölgemizde ve ülkemizde "Seçkin Okul"olmaktır

trabzonmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com