|
|
Konu Araçları |
75yıl, anaokulu, cumhuriyet, gaziantep, şehitkamil |
75.Yıl Cumhuriyet Anaokulu Gaziantep Şehitkamil |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
75.Yıl Cumhuriyet Anaokulu Gaziantep Şehitkamil75yıl Cumhuriyet Anaokulu Hakkında - 75yıl Cumhuriyet Anaokulu Tanıtım - 75yıl Cumhuriyet Anaokulu Resimleri - 75yıl Cumhuriyet Anaokulu İletişim Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : 75yn Cumhuriyet Anaokulu Gaziantep Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 75yn Cumhuriyet Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 75yn Cumhuriyet Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 75yn Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Vizyonumuz GAntep'te Okul Öncesi Alanının en iyisi olmak Hedeflerimiz Tüm kişisel ve mesleki gücümüzü, bilgi ve birikimimizi, Milli Eğitimin genel ve uzak amacı ışığında Okul öncesi eğitimin ilke ve amaçlarını maksimum düzeyde gerçekleştirmek İstatistiki Bilgiler İdari Personel-2 Öğretmen-10 Yardımcı Personel-4 Öğrenci-227 Sınıf-10 Yemekhane var mı?-Evet Oyun parkı var mı?-Evet 75yn Cumhuriyet Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL Adı: 75YN CUMHURİYET ANAOKULU Adresi: ATATÜRK MAH90 NOLU SOK Telefon Numarası: 3423412306 Faks Numarası: 3423412306 E-mail Adresi: Web Adresi: http://75yilcumhuriyetk12tr/defaultasp Kaynak : webrehberibiz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|