![]() |
Gazi İlköğretim Okulu Ayvalık Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gazi İlköğretim Okulu Ayvalık BalıkesirGazi İlköğretim Okulu Hakkında - Gazi İlköğretim Okulu Tanıtım - Gazi İlköğretim Okulu Resimleri - Gazi İlköğretim Okulu İletişim ![]() Gazi İlköğretim Okulu Balıkesir Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Gazi İlköğretim Okulu olarak; Okulumuz paydaşları ile birlik, beraberlik, dayanışma, saygı ve sevgi çerçevesinde her gün daha iyiye ulaşarak , öğrencilerimizi başarıya götürecek olan öğrenmeyi gerçekleştirmek ve tüm paydaşlarımızla; "İŞTE BU BİZİM OKULUMUZ!" , "ÖRNEK İLKÖĞRETİM OKULU!" diyebileceğimiz, her alanda başarılı bilimsel, çağdaş ve demokratik bir okul oluşturmak ![]() Öğrencilerin özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirip, kendilerinde olan potansiyeli kullanmalarına fırsat tanıyarak kendilerini yönlendirip, başarılı olmalarını sağlamaktır ![]() Okulumuz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21 ![]() ![]() Gazi İlköğretim Okulu Tarihçesi Okulumuz, ana bina ile birlikte üç binadan ibarettir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1924 yılında iki binada Ayvalık II ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlkokulların ilköğretim okuluna dönüştürüldüğü tarih olan 1997 yılında okulumuzda 6 ![]() ![]() ![]() Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / AYVALIK Adı: Gazi İlköğretim Okulu Adresi: HAYRETTİN PAŞA MAHALLESİ 20 ![]() Telefon Numarası: 266 3121173 Faks Numarası: 266 3123340 E-mail Adresi: aygazi@hotmail ![]() Web Adresi: Gazi İlköğretim Okulu Gazi İlköğretim Okulu Resimleri ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız Okulunuza Ait Resim Ve Bilgileri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|