|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adıyaman, ilköğretim, kahta, köyü, mülk, okulu |
![]() |
Mülk Köyü İlköğretim Okulu Kahta Adıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mülk Köyü İlköğretim Okulu Kahta AdıyamanMülk Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Mülk Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Mülk Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Mülk Köyü İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Okulumuz Kahta ilçesinin Mülk köyünde yer almaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() 6 binadan oluşan okulumuzda müstakil binası bulunan bir anasınıfımız mevcuttur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taşıma merkezi olan okulumuzada 2 ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun hizmet puanı 18 puan ilçe + 8 Puan köy olmak üzere yılda 26 puandır ![]() Mülk Köyü İlköğretim Okulu Adıyaman Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / KAHTA Adı: MÜLK KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MÜLK KÖYÜ Telefon Numarası: 4167258345 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :http://okulweb ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|