![]() |
Yağmurca İlköğretim Okulu Merkez Giresun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yağmurca İlköğretim Okulu Merkez GiresunYağmurca İlköğretim Okulu Hakkında - Yağmurca İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yağmurca İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Yağmurca İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Yağmurca İlköğretim Okulu Giresun Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yağmurca İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yağmurca İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yağmurca İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: GİRESUN / MERKEZ Adı: YAĞMURCA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yağmurca Köyü Giresun Telefon Numarası: 4542537228 Faks Numarası: 4542537228 1935 yılında, Emin KARABIÇAK'ın bağışladığı arsa üzerine inşaatı başlayan okulumuz,1937 yılında hizmete girmiştir ![]() ![]() 1997 yılında ihtiyaçları karşılayamayan okul binası,dönemin Milli Eğitim Müdür Orhan KURT ve Adil AKGÜN beylerin büyük katkıları ile iki kat şeklinde inşaa edilmiştir ![]() 2002 yilinda Selahatt'n GULBEYAZ in katkilariyla ek kat ilave edilmistir ![]() Bu gün okulumuz,1 Müdür, ![]() ![]() Okulumuzda 9 deslik, 1 Kütüphane, 1 Fen ve Teknoloji Laboratuvarı ve 1 Bilişim Teknolojileri Sınıfı bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|