![]() |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya Ereğli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya EreğliCumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyetİlköğretim Okulu Tanıtım - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim ![]() Konya Ereğli Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tarihçesi: Cumhuriyet İlköğretim Okulu 1957 yılında Türbe Mahallesinde Devlet eliyle yapılması öngörülmüş olup ihalesi Konya Maarif Müdürlüğünce yapılmıştır ![]() ![]() Okul tamamlandıktan sonra İl Encümen kararı ile adı “ Cumhuriyet İlkokulu” olarak adlandırılmıştır ![]() Okul, 1957–1958 ders yılında inşaatı tamamlanıp öğretime açılmıştır ![]() ![]() Okul öğretime Üç 1 ![]() ![]() ![]() ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / EREĞLİ Adı: KONYA EREĞLİ CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Türbe Mah ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3327131544 Faks Numarası: E-mail Adresi: 711614@meb ![]() ![]() Web Adresi: - http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|