|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cumhuriyet, giresun, görele, ilköğretim, okulu |
![]() |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Görele Giresun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Görele GiresunCumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtımı - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Giresun Görele İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: GİRESUN / GÖRELE Adı: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Hendekbaşi Mahallesi Telefon Numarası: 4545131127 ![]() NEDEN VARIZ GÖRMEK İSTEDİĞİMİZ RESİM Biz; Atatürk ilke ve inkılâplarına ,Türkiye Cumhuriyeti Anayasası�na ve demokrasinin ilkelerine, insan haklarına, çocuk hakları ve uluslar arası sözleşmelere uygun olarak haklarını kullanabilen, başkalarının haklarına saygı duyan, görevini yapan ve sorumluluk yüklenebilen , kendilerine ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli , kendilerini geliştirebilen, sosyal, kültürel, eğitsel, bilimsel, sportif ve sanatsal etkinliklerle millî kültürü benimseyen, bireysel ve toplumsal sorunları tanıyan ve bu sorunlara çözüm yolları arayan öğrenciler yetiştiriyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|