|
|
Konu Araçları |
akif, dernekpazarı, ersoy, ilköğretim, mehmet, okulu, taşçılar, trabzon |
Taşçılar Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Dernekpazarı Trabzon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Taşçılar Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Dernekpazarı TrabzonTaşçılar Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Hakkında - Taşçılar Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Taşçılar Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Taşçılar Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Resimleri Tascilar Makif Ersoy İlköğretim Okulu Trabzon Dernekpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Tascilar Makif Ersoy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Tascilar Makif Ersoy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Tascilar Makif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Tascilar Makif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / DERNEKPAZARI Adı: TASCİLAR MAKİF ERSOY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Taşçilar Köyü Telefon Numarası: 4626825031 Faks Numarası: 4626825078 |
|