Körlü İlköğretim Okulu Konya Halkapınar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Körlü İlköğretim Okulu Konya HalkapınarKörlü İlköğretim Okulu Hakkında - Körlü İlköğretim Okulu Tanıtım - Körlü İlköğretim Okulu Resimleri - Körlü İlköğretim Okulu İletişim ![]() Körlü İlköğretim Okulu Konya Halkapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Korlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Korlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Korlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Korlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Körlü İlköğretim Okulu Tarihçesi: Konya'nın Halkapınar ilçesi Körlü Köyündedir İlk olarak 1942 yılında hizmete açılmıştır Tek derslikten ibaret olup 1 - 2 - ve 3 sınıf öğrencileri eğitim görmektedir İlçeye uzaklığı 10 km'dir Yolu stablizedir![]() Körlü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / HALKAPINAR Adı: KORLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KÖRLÜ KÖYÜ HALKAPINAR KONYA Telefon Numarası: Faks Numarası: E-mail Adresi: 712250@meb k12 trWeb Adresi: - http://korluilkogretim meb k12 tr/Körlü İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|