![]() |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Merkez Ağrı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Merkez AğrıCumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri VİZYONUMUZ Öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, Atatürk İlkeleri ışığında, Evrensel ve Toplumsal değerlere saygı duyabilen, Çağdaş eğitim-öğretim yöntemlerini, Bilişim Teknolojilerini kullanabilen bireyler olarak yetiştiren, kaliteli, seçkin, ve örnek bir okul olmaktır ![]() MİSYONUMUZ Cumhuriyet İlköğretim Okulu ;bilgiye erişme becerisine sahip, verimli ve etkin çalışma alışkanlığı kazanmış yaratıcı, sorgulayıcı ve bağımsız düşünebilen ; sanata ve insana duyarlı ,etik değerlere duyarlı ,ilkeli ve özgüven sahibi bireyler yetiştirmektir ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Ağrı Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / MERKEZ Adı: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Vali Konağı Cad Telefon Numarası: 4722151196 Faks Numarası: 4722151196 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :http://agricumhuriyetilkogretim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|