![]() |
Küsere İlköğretim Okulu Konya Halkapınar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Küsere İlköğretim Okulu Konya HalkapınarKüsere İlköğretim Okulu Hakkında - Küsere İlköğretim Okulu Tanıtım - Küsere İlköğretim Okulu Resimleri - Küsere İlköğretim Okulu İletişim ![]() Küsere İlköğretim Okulu Konya Halkapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Küsere İlköğretim Okulu Vizyonu: Ülke Gelişiminde Etkili , Kararlarını Doğru Veren Bireyler Yetiştirmek ![]() Küsere İlköğretim Okulu Misyonu: Öğrencilerin Ülkeye Yararlı Olması İçin Eğitim Vermek ![]() İlkeleri: 1-Altyapısı sağlam bir eğitim anlayışı ![]() 2-Çağın teknolojisinden yararlanması ![]() 3-Ferdin toplum için var olduğunu kavratmak ![]() 4-Kişi haklarına saygılı,demokratik,Atatürkçü,ç ağdaş,yeniliği takip eden,dürüst,saygılı ve çalışkan bireyler yetiştirmek ![]() 5-Hedeflerini belirlemiş,hayal gücü geniş öğrenciler yetiştirmek ![]() Stratejisi: Başarının efendisi olmak için, çalışmanın kölesi olmak gerektiğini kavramak ![]() Başarısız öğrenci yoktur ![]() ![]() Sloganı: Eğitim sevgi ile başlar ![]() Küsere İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / HALKAPINAR Adı: KUSERE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Küsere Köyü Halkapinar Telefon Numarası: Faks Numarası: E-mail Adresi: 712286@meb ![]() ![]() Web Adresi: -http://kusere ![]() ![]() ![]() Küsere İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|