Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çal, çeşmeler, düzköy, ilköğretim, okulu, trabzon

Çal Çeşmeler İlköğretim Okulu Düzköy Trabzon

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çal Çeşmeler İlköğretim Okulu Düzköy Trabzon

Düzköy Çal Çeşmeler İlköğretim Okulu - Çal Çeşmeler İlköğretim Okulu Hakkında - Çal Çeşmeler İlköğretim Okulu Tanıtımı - Çal Çeşmeler İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Çal Çeşmeler İlköğretim Okulu Resimleri

Çal Çeşmeler İlköğretim Okulu Trabzon Düzköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çal Çeşmeler İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çal Çeşmeler İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çal Çeşmeler İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Çal Çeşmeler İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ÇAL ÇEŞMELER İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: ÇAL ÇEŞMELER İLKOĞRETİM OKULU
Telefon Numarası: 4628137038

Okulumuz şehir merkezine 45 km, düzköy ilçe merkezine 7 km uzaklıktadırOkulumuzda 2 sınıf öğretmeni 1 okul öncesi öğretmeni vardır
Okulumuz 2 katlı olup müdür odası, kütüphane,öğretmenler odası, arşiv, malzeme odası, 1 anasınıfı ve 5 derslik mevcuttur

Kurumun Misyonu :

Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onları bilgili ve becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21 yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için biz varız

Kurumun Vizyonu:

İstiyoruz ki Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin İstiyoruz ki Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin İstiyoruz kiOkulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler endişeleri olmasın İstiyoruz ki Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın

Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com