|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
halkapınar, ilköğretim, konya, okulu, yassıkaya |
![]() |
Yassıkaya İlköğretim Okulu Konya Halkapınar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yassıkaya İlköğretim Okulu Konya HalkapınarYassıkaya İlköğretim Okulu Hakkında - Yassıkaya İlköğretim Okulu Tanıtım - Yassıkaya İlköğretim Okulu Resimleri - Yassıkaya İlköğretim Okulu İletişim ![]() Yassıkaya İlköğretim Okulu Konya Halkapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Yassıkaya İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuzun yapımı 1960 yılında tamamlanmış ve aynı yıl eğitim öğretim faaliyetlerine başlamıştır ![]() ![]() ![]() Öğrenci sayısının az olması nedeni ile beş sınıf bir arada birleştirilmiş sınıf uygulaması yapılmaktadır ![]() ![]() Yassıkaya İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / HALKAPINAR Adı: YASSIKAYA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yassikaya Köyü Halkapinar Telefon Numarası: 3327765096 Faks Numarası: E-mail Adresi: 712237@meb ![]() ![]() Web Adresi: -http://yassikaya ![]() ![]() ![]() Yassıkaya İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|