Çamlıca İlköğretim Okulu Düzköy Trabzon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çamlıca İlköğretim Okulu Düzköy TrabzonDüzköy Çamlıca İlköğretim Okulu - Çamlıca İlköğretim Okulu Hakkında - Çamlıca İlköğretim Okulu Tanıtımı - Çamlıca İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Çamlıca İlköğretim Okulu Resimleri Çamlıca İlköğretim Okulu Trabzon Düzköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çamlıca İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çamlıca İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çamlıca İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Çamlıca İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / DÜZKÖY Adı: ÇAMLICA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÇAYIRBAĞI BELDESİ ZELİHA MAH 61380 Telefon Numarası: 4628143374 Faks Numarası: 4628143374 Kurumun Misyonu : Biz Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili , becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verecek beceriler kazandırmak için varız Kurumun Vizyonu: Okulumuzda,öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin Her veli,okulumuzda öğrencisine her fırsatın verildiğini bilsin okulumuzda öğretenler ve öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine yardımcı olmanın önemine inansın Okulumuzda çalışanlar,gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsunlarDoğruları yaptıklarında korkmasınlar Okulumuzda,herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|