Elıacık İlköğretim Okulu Merkez Ağrı |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Elıacık İlköğretim Okulu Merkez AğrıElıacık İlköğretim Okulu Hakkında - Elıacık İlköğretim Okulu Tanıtım - Elıacık İlköğretim Okulu Resimleri - Elıacık İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Elıacık İlköğretim Okulu Ağrı Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Elıacık İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Elıacık İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Elıacık İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Elıacık İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / MERKEZ Adı: ELIACIK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Eliaçik Köyü Ağri-Merkez E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|