![]() |
Çiğdemli İlköğretim Okulu Düzköy Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çiğdemli İlköğretim Okulu Düzköy TrabzonÇiğdemli İlköğretim Okulu Hakkında - Çiğdemli İlköğretim Okulu Tanıtımı - Çiğdemli İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - vResimleri Çiğdemli İlköğretim Okulu Trabzon Düzköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çiğdemli İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çiğdemli İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çiğdemli İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / DÜZKÖY Adı: ÇİĞDEMLİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çiğdemli llköğretim Okulu Telefon Numarası: 4628137108 Kurumun Misyonu : Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı ,çağdaş, milli değerlere bağlı, vatanını milletini seven ,topluma yararlı bireyler yetiştirmektir ![]() Kurumun Vizyonu: Çiğdemli İlköğretim Okulu, Türk Milli Eğitiminin amaçları ile Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; ahlaklı,doğruluğun ve dürüstlüğün en önemli erdem olduğunun bilincinde, vatanını ve milletini seven, atasını tanıyan ve bilen, geleceğe aydınlık bakan , başarmak için çalışmanın şart olduğunu bilen,yarınlarımızı emanet edeceğimiz gençler yetiştirmektir ![]() trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|