Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anaokulu, antalya, merkez, zafer

Zafer Anaokulu Merkez Antalya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zafer Anaokulu Merkez Antalya

Zafer Anaokulu - Zafer Anaokulu Antalya - Zafer Anaokulu Hakkında - Zafer Anaokulu Bilgileri - Zafer Anaokulu Resimleri

Zafer Anaokulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Zafer Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Zafer Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Zafer Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Zafer Anaokulu Tarihçesi:
Okulumuz, Antalya ili Kepez ilçesi Atatürk mahallesinde Sakarya Bulvarı üzerinde Hüseyin Ak İlköğretim Okulu Bahçesinde Eylül 1997 tarihinde Antalya İlinde açılan ilk bağımsız resmi Anaokuludur 45 öğrenci mevcudu ile eğitime başlayan okulumuz, bugün 200 öğrenciye hizmet vermektedir

Zafer Anaokulu İletişim ve Adres Bilgileri:
Bağlı olduğu kurum:Milli Eğitim Bakanlığı
Adı:ZAFER ANAOKULU
Adresi:Atatürk MahSakarya Bulvari No:165 Antalya
Telefon Numarası:2423260174
Faks Numarası:2423258586
Web Adresi:Zafer Anaokulu

Kaynak : webrehberibiz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com