Zafer Anaokulu Merkez Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zafer Anaokulu Merkez AntalyaZafer Anaokulu - Zafer Anaokulu Antalya - Zafer Anaokulu Hakkında - Zafer Anaokulu Bilgileri - Zafer Anaokulu Resimleri Zafer Anaokulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Zafer Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Zafer Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Zafer Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Zafer Anaokulu Tarihçesi: Okulumuz, Antalya ili Kepez ilçesi Atatürk mahallesinde Sakarya Bulvarı üzerinde Hüseyin Ak İlköğretim Okulu Bahçesinde Eylül 1997 tarihinde Antalya İlinde açılan ilk bağımsız resmi Anaokuludur 45 öğrenci mevcudu ile eğitime başlayan okulumuz, bugün 200 öğrenciye hizmet vermektedir Zafer Anaokulu İletişim ve Adres Bilgileri: Bağlı olduğu kurum:Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer:ANTALYA / MERKEZ Adı:ZAFER ANAOKULU Adresi:Atatürk MahSakarya Bulvari No:165 Antalya Telefon Numarası:2423260174 Faks Numarası:2423258586 Web Adresi:Zafer Anaokulu Kaynak : webrehberibiz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|