|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alibey, ankara, çankaya, ilköğretim, kütükçü, okulu |
![]() |
Kütükçü Alibey İlköğretim Okulu Çankaya Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kütükçü Alibey İlköğretim Okulu Çankaya AnkaraKütükçü Alibey İlköğretim Okulu Hakkında - Kütükçü Alibey İlköğretim Okulu Tanıtım - Kütükçü Alibey İlköğretim Okulu Resimleri - Kütükçü Alibey İlköğretim Okulu İletişim KÜTÜKÇÜ ALİBEY İLKÖĞRETİM OKULUNUN TARİHÇESİ Okulumuz 1975 yılında Kıbrıs Bayraktar İlkokulu bünyesinde Kütükçü Alibey Orta Okulu adı ile üçlü eğitim ortamında açılmıştır ![]() Okulumuzun ismi Kurtuluş Savaşında Ankara’nın belediye başkanlığını yapan Kütükçü Ali Bey’den alınmıştır ![]() Kütükçü Alibey Ortaokulu, 1988-1989 öğretim yılında Seyranbağları Lisesinde geçici olarak bir yıl üçlü öğretim şeklinde hizmete devam etmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1990-1991 Öğretim yılında İlköğretim Okuluna dönüşen Kütükçü Alibey İÖO ![]() ![]() Kütükçü Alibey İlköğretim Okulu 1998-1999 yılından itibaren “Avrupa’da Sağlığı Geliştiren Okullar Ağı” projesi kapsamında olup haftada üç gün bir hekim ve hemşireden oluşan sağlık ekibince öğrencilerimize koruyucu hekimlik hizmeti verilmektedir ![]() Okulumuz bünyesinde bulunan Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi (OÇEM), Milli Eğitim Bakanı Metin BOSTANCIOĞLU tarafından Şubat 1999’da hizmete açılmış olup, 10 öğrencisi ve 4 özel eğitim öğretmeni ile çalışmalarını sürdürmektedir ![]() Okulumuzda halen 3 yönetici, 62 öğretmen, 1 memur, 1’i kadrolu 6 hizmetli olmak üzere 73 personel görev yapmaktadır ![]() ![]() EĞİTİM ŞEKLİ Okulumuz 1989-1990 Öğretim yılından günümüze değin Normal (Birli) Öğretimini sürdürmektedir ![]() İLETİŞİM Adres: Umut Mahallesi Mihallıççık Sokak No: 13 Seyranbağları Ankara Tel: 312 436 19 67 Fax: 312 437 64 99 Email: kalibeyio@cankaya-meb ![]() ![]() kaynak: ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|