|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, kemal, namık, okulu, tepebaşı |
![]() |
Namık Kemal İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Namık Kemal İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirNamık Kemal İlköğretim Okulu Hakkında - Namık Kemal İlköğretim Okulu Tanıtım - Namık Kemal İlköğretim Okulu Resimleri - Namık Kemal İlköğretim Okulu İletişim ![]() Namık Kemal İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 5-7 Mart 1949 yılında ilimizde Sarısu ve Kargın derelerinin taşması nedeniyle evsiz kalan vatandaşlar için bir yer tahsis edilerek Bahçelievler mahallesi kurulmuştur ![]() ![]() ![]() Okulumuza; millete vatan aşkını, hürriyer zevkini aşılayan, haksızlığa karşı duran, aslan kükremesine benzeyen makale ve şiirler yazan büyük hürriyet kahramanı ve vatan şairi Namık Kemal'in ismi verilmiştir ![]() Namık Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2223222060 Okulun Faksı: 2223233064 Okulun Adresi: BAHÇELİEVLER MAH ![]() ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://nkemal26 ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: namik ![]() ![]() Okulun Müdürü: Mustafa KAYALI Okulun Öğretmen Sayısı: 34 Okulun Öğrenci Sayısı: 709 Okulun Derslik Sayısı: 25 Okulun Ulaşım Bilgileri: 2 Numaralı belediye otobüsü ve 2 , 8 nolu Sakarya Durağı dolmuşları ile ulaşım sağlanabilmektedir ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Namık Kemal İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|