Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
düzköy, ilköğretim, okulu, taşocağı, trabzon

Taşocağı İlköğretim Okulu Düzköy Trabzon

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Taşocağı İlköğretim Okulu Düzköy Trabzon

Taşocağı İlköğretim Okulu Hakkında - Taşocağı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Taşocağı İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Taşocağı İlköğretim Okulu Resimleri

Taşocağı İlköğretim Okulu Trabzon Düzköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Taşocağı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Taşocağı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Taşocağı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Taşocağı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: TAŞOCAĞI İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Taşocağı llköğretim Okulu
Telefon Numarası: 4628112255
Faks Numarası: 4628112255

Kurumun Misyonu :

Taşocağı İllköğretim Okulu olarak; 1-Ezberci değil, öğrenmeyi öğrenmiş kişiler yetiştire- bilmek 2-Öğrencilerin bireysel farklılıklarını göz önüne alarak, onları yetenekleri doğrultusunda yönlendirebilmek ve yetiştirebilmek 3-Ne istediğini bilen, kendi ayakları üzerinde durabilen özgür bireyleri topluma kazandırabilmek 4-Çalışanların, çalıştıkları ortamda bir arada bulunmaktan mutlu oldukları bir kurum olabilmek 5-Daha temiz, daha güzel bir çevreyi meydana getirebilmek için çevreye model olabilmek 6-Bütün çalışanları, öğrencileri, velileri ve diğer paydaşları ile saygı, sevgi, hoşgörü, karşılıklı anlayış, güven ve dayanışma içinde olabilmek 7-Gelecekte daha kaliteli bir eğitim öğretim için sağlam bir alt yapı oluşturabilmek 8-Çevremizin kültür merkezi olabilmek

Kurumun Vizyonu:

Fiziki alt yapısı, bütün çalışanları, öğrencileri ve çevresi ile her yöndem mükemmel, eğitim öğretim kalitesi bakımından çevremizde önde gelen okullarından birisi olabilmek

trabzonmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com