|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, çankaya, egemenlik, ilköğretim, milli, okulu |
![]() |
Milli Egemenlik İlköğretim Okulu Çankaya Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Milli Egemenlik İlköğretim Okulu Çankaya AnkaraMilli Egemenlik İlköğretim Okulu Hakkında - Milli Egemenlik İlköğretim Okulu Tanıtım - Milli Egemenlik İlköğretim Okulu Resimleri - Milli Egemenlik İlköğretim Okulu İletişim OKUL KODU 331043 EĞİTİM TÜRÜ OKUL MÜDÜRÜ ESRA YAZGAN TELEFON 03122867813 FAKS 03122862871 E-POSTA milliegemenlik_cankaya@hotmail ![]() WEB ADRESİ Yok ADRES İşçi Blokları Mah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYON Çevresinde lider, etkili, saygın; sorgulayan bireyler yetiştiren; bireylerin mutlu olduğu; sürekli gelişen; herkesin bir amaç etrafında birleştiği, gelecek ümidinin paylaşıldığı bir okul ![]() MİSYON Biz, profesyonel eğitim kadromuzla öğrenmeyi sevdirmek, kendini ifade edebilen kişilerarası iletişim kurmada başarılı olabilen, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmek; öğrencilerimizde sorumluluk duygusuna sahip olma gibi bireysel beceriler geliştirmek için BAŞARILARIMIZ 2004 Yılı Ankara Triobol Turnuvası İkinciliği ![]() ![]() ![]() ![]() kaynak:/cankaya ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|