|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
düzköy, ilköğretim, okulu, trabzon, yenimahalle |
![]() |
Yenimahalle İlköğretim Okulu Düzköy Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yenimahalle İlköğretim Okulu Düzköy TrabzonYenimahalle İlköğretim Okulu Hakkında - Yenimahalle İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yenimahalle İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Yenimahalle İlköğretim Okulu Resimleri Yenimahalle İlköğretim Okulu Trabzon Düzköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yenimahalle İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yenimahalle İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yenimahalle İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / DÜZKÖY Adı: YENİMAHALLE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Düzköy Yenimahalle llköğretim Okululu Telefon Numarası: 4628112635 Faks Numarası: 4628112379 Kurumun Misyonu : Öğrencilerimizin akademik bilgi ve becerilerini geliştirmek ve ahlaklı bireyler olmalarına yardımcı olmak ![]() Kurumun Vizyonu: Öğrencilerimizi hayata hazırlamak ![]() trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|