Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, çankaya, ilköğretim, mimar, okulu, sinan

Mimar Sinan İlköğretim Okulu Çankaya Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mimar Sinan İlköğretim Okulu Çankaya Ankara

Mimar Sinan İlköğretim Okulu Hakkında - Mimar Sinan İlköğretim Okulu Tanıtım - Mimar Sinan İlköğretim Okulu Resimleri - Mimar Sinan İlköğretim Okulu İletişim

OKULUMUZUN TARİHÇESİ:

Okulumuz 1972 yılında Zafertepe İlkokulu olarak , iki katlı sekiz derslikli binası ile hizmete girdi1974 yılında ismi Mimar Sinan İlkokulu olarak değiştirildi1994 yılında sekiz yıllık eğitime gecerek adı Mimar Sinan İlköğretim Okulu oldu
2002 yılında Dünya Bankasının katkılarıyla 14 derslikli, ana sınıfı, fen ve bilgisayar laboratuvarı bulunan modern binasına kavuştu
2003-2004 eğitim öğretim yılında yeni bina hizmete girdi halen bu iki binası ile eğitim öğretime devam etmektedir

İLETİŞİM

Mimar Sinan İlköğretim Okulu
Göktürk Mah1Cad Seyranbağları /ANKARA
Telefon : 0(312) 435 99 69
Fax: 0(312 431 60 42

kaynak:msinaniomebk12tr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com