|
|
Konu Araçları |
ankara, çankaya, ilköğretim, milli, misaki, okulu |
Misak-İ Milli İlköğretim Okulu Çankaya Ankara |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Misak-İ Milli İlköğretim Okulu Çankaya AnkaraMisak-ı Milli İlköğretim Okulu Hakkında - Misak-ı Milli İlköğretim Okulu Tanıtım - Misak-ı Milli İlköğretim Okulu Resimleri - Misak-ı Milli İlköğretim Okulu İletişim OKULUMUZ HAKKINDA 2001 yılında eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayan okulumuz eski adıyla Beytepe Köyü, yeni adıyla Beytepe Mahallesinde yer almaktadır Beytepe Mahallesi Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampusü’nün ve Bilkent Üniversitesi Kampüs’lerinin biraz üst bölümünde ve ortasında yer alır Okulumuzun yaklaşık beş kilometre uzağında Jandarma okulları ve lojmanlar yer alır Okulumuz öğrencilerinin büyük bir bölümünü bu lojmanlarda ikamet eden askeri personelin çocukları oluşturur Okulumuz geniş ve bol ağaçlı bahçe bölümüne sahiptir Beytepe Mahallesinin otantik yapısı yer yer okul mekanına da yansımıştır 5 Katta bulunan Atölyeler ve Müzik odası bölümü, ahşap tavan özelliğiyle oldukça sıcak bir etki uyandırır Bu katın alışıldık okul ortamından uzak genel görünümü oldukça ilgi çekicidir Sınıflarımız az sayıda öğrenci için hazırlanmış küçük ve sessiz eğitim ortamlarına dönüştürülmüştür Öğrenci merkezli eğitimin en özgün örneğini okulumuzda bulmak mümkündür Abartı ve gösterişten uzak sade okul ortamımız ve özverili öğretmenlerimizle başarılı çalışmalar gerçekleştirmekteyiz Okulumuz idareci ve öğretmenlerinin geleceğin aydınlık ve yaratıcı bireylerini oluşturmadaki sonsuz çabaları bir takım ruhuyla devam etmektedir İLETİŞİM Adres: Beytepe Köyü Çankaya / ANKARA Telefon: 0 312 266 67 41 Fax: 0 312 266 42 74 kaynak:mmillimebk12tr |
|