|
|
Konu Araçları |
akçadağ, büyük, ilköğretim, kozluca, mah, malatya, okulu |
Kozluca Büyük Mah. İlköğretim Okulu Malatya Akçadağ |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kozluca Büyük Mah. İlköğretim Okulu Malatya AkçadağKozluca Büyük Mah İlköğretim Okulu Resimleri - Kozluca Büyük Mah İlköğretim Okulu Hakkında - Kozluca Büyük Mah İlköğretim Okulu İletisim - Kozluca Büyük Mah İlköğretim Okulu Malatya Akçadağ Kozluca Büyük Mahilköğretim Okulu Malatya Akçadağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kozluca Büyük Mahilköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kozluca Büyük Mahilköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kozluca Büyük Mahilköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kozluca Büyük Mahilköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MALATYA / AKÇADAĞ Adı: KOZLUCA BÜYÜK MAHİLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KOZLUCA KASABASI BÜYÜK MAH Telefon Numarası: 4224773219 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: http://okulwebmebgovtr/44/02/245043/ |
|