Gülderen İlköğretim Okulu Hayrat Trabzon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gülderen İlköğretim Okulu Hayrat TrabzonGülderen İlköğretim Okulu Hakkında - Gülderen İlköğretim Okulu Tanıtımı - Gülderen İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Gülderen İlköğretim Okulu Resimleri Gülderen İlköğretim Okulu Trabzon Hayrat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gülderen İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gülderen İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gülderen İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Gülderen İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / HAYRAT Adı: GÜLDEREN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Hayrat Gülderen Beldesi Telefon Numarası: 4626936257 Kurumun Misyonu : Anasınıfından başlayarak ilköğretim 8 sınıfa kadar üstlendiğimiz eğitim öğretim görevini yerine getiriken * Öğrencilerimizin mutluluğu ve ruhsal gelişimini ön planda tumak, *Öğrencilerimizin aile, toplum ve vatanına bağlı , çok çalışmaya hazır, ahlaklı, özgüven ve sorumluluk sahibi olarak yetiştirilmeleri için sıcak bir ortam sağlamak * Eğitime öğretime göre öncelik vermek, * Öğrencilerimizin iyi birer vatandaş olarak yetişmelerini sağlamak Öğrenciler, okul idaresi, öğretmen ve veliler arasında sıcak ve yapıcı bir diyalog geliştirmek, * Ulusal bayram ve anma günlerinde anlamlı etkinlikler geliştirerek öğrencilerin kültür varlıklarına sahip çıkmalarını sağlamak önde gelen hedeflerimizdendir Kurumun Vizyonu: Gülderen İlköğretim Okulu olarak hedefimiz Anasınıfından başlayarak ilköğretimin bütün kademelerinde sağladığımız eğitimle , güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, yenilikçi, yaratıcı, lider olabilen, toplum tarafından takdir edilen, Türk kimliği ile iyi bir vatandaşlık niteliklerine sahip olan, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı ahlaklı gençler yetiştirmektir trabzonmebgovtr |
|