Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ereğli, ilköğretim, karabekir, kazım, konya, okulu

Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Konya Ereğli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Konya Ereğli

Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Hakkında - Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Tanıtım - Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Resimleri - Kazım Karabekir İlköğretim Okulu İletişim

Konya Ereğli Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Konya Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Konya Ereğli Kazım Karabekir İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Konya Ereğli Kazım Karabekir İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Konya Ereğli Kazım Karabekir İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Konya Ereğli Kazım Karabekir İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Misyonu:

İlk olarak genel ahlak kurallarını çok iyi benimseyen, paylaşımcı, kendi çıkarları için değil, toplum bilinciyle çalışan bireyler yetiştirebilmektir Çalışmalarımızda, öğrencilerimizin zekâlarını en üst düzeyde kullanabilmelerini hedefliyoruz Bilgiyi değil; bilgiyi elde etme yollarını öğretiyoruz Her öğrencimize sosyal statü ayrımı yapmaksızın eşit yaklaşımımızla onların özgüvenlerini ön plana çıkartıyoruz
Biliyoruz ki kendine güvenen, girişimci, sosyal bireyler toplumu daima
daha üst seviyelere taşıyacaktır

Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Vizyonu:

Herkes her gün daha iyiye ulaşmak ister Biz de, İstanbul
okulları arasında sayılı okullar arasına girebilmek velilerin
ve öğrencilerin gıpta ile bakacağı, eğitim görmek için özellikle
tercih edeceği bir okul haline gelebilmek için uğraşıyoruz
Eğitimi, sanatsal faaliyetler, spor aktiviteleri ve
sosyal faaliyetlerle destekleyerek, yaratıcı, çevreci,
üretken bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz

Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KONYA EREĞLİ KAZIM KARABEKİR İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: ORHANGAZİ MH TÜRKMEN CD NO:27
Telefon Numarası: 3327131059
Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi: -http://kazimkarabekirilkogretimgen tr

Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Fotoğrafları:

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com