|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ereğli, ilköğretim, karabekir, kazım, konya, okulu |
![]() |
Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Konya Ereğli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Konya EreğliKazım Karabekir İlköğretim Okulu Hakkında - Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Tanıtım - Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Resimleri - Kazım Karabekir İlköğretim Okulu İletişim Konya Ereğli Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Konya Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Misyonu: İlk olarak genel ahlak kurallarını çok iyi benimseyen, paylaşımcı, kendi çıkarları için değil, toplum bilinciyle çalışan bireyler yetiştirebilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyoruz ki kendine güvenen, girişimci, sosyal bireyler toplumu daima daha üst seviyelere taşıyacaktır ![]() Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Vizyonu: Herkes her gün daha iyiye ulaşmak ister ![]() okulları arasında sayılı okullar arasına girebilmek velilerin ve öğrencilerin gıpta ile bakacağı, eğitim görmek için özellikle tercih edeceği bir okul haline gelebilmek için uğraşıyoruz ![]() Eğitimi, sanatsal faaliyetler, spor aktiviteleri ve sosyal faaliyetlerle destekleyerek, yaratıcı, çevreci, üretken bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / EREĞLİ Adı: KONYA EREĞLİ KAZIM KARABEKİR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ORHANGAZİ MH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3327131059 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: -http://kazimkarabekir ![]() ![]() ![]() Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Fotoğrafları: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|