Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, çankaya, ilköğretim, okulu, orbay, rauf

Rauf Orbay İlköğretim Okulu Çankaya Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rauf Orbay İlköğretim Okulu Çankaya Ankara

Rauf Orbay İlköğretim Okulu Hakkında - Rauf Orbay İlköğretim Okulu Tanıtım - Rauf Orbay İlköğretim Okulu Resimleri - Rauf Orbay İlköğretim Okulu İletişim

Tarihçe

(ISO 9001-2000)

Okulumuz Milli Savunma Bakanlaığına bağlı Çankaya-Oran Askeri Lojmanları içerisinde bulunmaktadır1986 yılında eğitim- öğretime açılan okulumuz adını 1881-1964 yılları arasında yaşamış Türk Amirali " Hüseyin Rauf Orbay " dan almıştırOkulumuz iki binadan oluşmaktadırAna bina 1986 , ek binamız 2002-2003 eğitim- öğretim yılında hizmete girmiştirOkulumuzda 86 öğretmen, 1 kadrolu,8 sözleşmeli yardımcı personel görev yapmaktadırİdari kadromuz okul müdürü, bir müdür başyardımcısı, üç müdür yardımcısından oluşmaktadır Okulumuz bünyesinde okul öncesi eğitim (ana sınıfı ) bulunmaktadır Okulumuzun toplam (2008-2009 öğretim yılı ) 1930 öğrenci mevcudu olup, ikili öğretim yapmaktadır

Okulumuz ISO 9001-2000 belgesini almaya hak kazanarak kalite belgesini 01052006 tarihinde Milli Eğitim Bakanımız Sayın DoçDrHüseyin Çelik'ten almıştır

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Rauf Orbay İlköğretim Okulu
Turan Güneş Bulvarı
MSB Lojmanları İçi 57 Sok No:19
Oran - Çankaya -Ankara
Türkiye

Tel: (0312) 490 12 43
Fax: (0312) 491 64 72

e-posta: bilgi@rauforbayilkogretimk12

kaynak:rauforbayilkogretimk1 2tr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com