|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akif, ereğli, ersoy, ilköğretim, konya, mehmet, okulu |
![]() |
Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Konya Ereğli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Konya EreğliMehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Hakkında - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Tanıtım - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Resimleri - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu İletişim Konya Ereğli Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Konya Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Tarihçesi: 1953 Yılında bir mescitte 3 derslikle Eğitim-Öğretim faaliyetine başlamış olup ilk adı “YENİ OKUL” dur ![]() ![]() ![]() ![]() Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / EREĞLİ Adı: KONYA EREĞLİ MEHMET AKİF ERSOY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: M ![]() ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3327131558 Faks Numarası: E-mail Adresi: 332203@meb ![]() ![]() Web Adresi: - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|