|
|
Konu Araçları |
adıyaman, ilköğretim, kahta, kemal, okulu, yahya |
Yahya Kemal İlköğretim Okulu Kahta Adıyaman |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yahya Kemal İlköğretim Okulu Kahta AdıyamanYahya Kemal İlköğretim Okulu Hakkında - Yahya Kemal İlköğretim Okulu Tanıtım - Yahya Kemal İlköğretim Okulu Resimleri - Yahya Kemal İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Yahya Kemal İlköğretim Okulu Adıyaman Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yahya Kemal İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yahya Kemal İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yahya Kemal İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yahya Kemal İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / KAHTA Adı: YAHYA KEMAL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Hürriyet Mahllesi Sağlik Caddesi No:96 Telefon Numarası: 4167255064 Faks Numarası: 4167255064 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|