|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alanya, ali, antalya, ilköğretim, köseoğlu, nazım, okulu |
![]() |
Ali Nazım Köseoğlu İlköğretim Okulu Alanya Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ali Nazım Köseoğlu İlköğretim Okulu Alanya AntalyaAli Nazım Köseoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Ali Nazım Köseoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Ali Nazım Köseoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Ali Nazım Köseoğlu İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri ALİ NAZIM KÖSEOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİ BAŞKANI ZİYARET ETTİ ![]() 09 Kasım 2009 Pazartesi Ali Nazım Köseoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri Dilara Havva Ferli, Ebru Çelik, Meryem Nisa Kutluca, Meryem Sinem Uyar Okul Müdürü Mustafa Gönüllü ile Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu'nu ziyaret ettiler ![]() ![]() Ali Nazım Köseoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri Dilara Havva Ferli, Ebru Çelik, Meryem Nisa Kutluca, Meryem Sinem Uyar Okul Müdürü Mustafa Gönüllü ile Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu'nu ziyaret ettiler ![]() ![]() Ziyarette okul temsilcisi seçilen Dilara Havva Ferli seçimleriyle ve çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi ![]() ![]() Ali Nazım Köseoğlu İlköğretim Okulu Antalya Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / ALANYA Adı: ALİ NAZIM KÖSEOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Saray Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 2425132856 E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi :Bilgi Yok Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|