|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bornova, ilköğretim, ismet, izmir, okulu, sezgin |
![]() |
İsmet Sezgin İlköğretim Okulu Bornova İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsmet Sezgin İlköğretim Okulu Bornova İzmirİsmet Sezgin İlköğretim Okulu Hakkında - İsmet Sezgin İlköğretim Okulu Tanıtım - İsmet Sezgin İlköğretim Okulu Resimleri - İsmet Sezgin İlköğretim Okulu İletişim ![]() İsmet Sezgin İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Ismet Sezgin İlköğretim Okulu İzmir Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() İsmet Sezgin İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bornova Okul Adresi : Atatürk Mh Yavuz cad No:141 Bornova İzmir Okul Telefonu : (232) 343 50 54 Okul Fax : (232) 343 50 54 Okul Web : http://www ![]() ![]() ![]() Okul E-Mail : 812525@meb ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok İsmet Sezgin İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|