|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
fidanlı, ilköğretim, köprübaşı, okulu, trabzon |
![]() |
Fidanlı İlköğretim Okulu Köprübaşı Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fidanlı İlköğretim Okulu Köprübaşı TrabzonFidanlı İlköğretim Okulu Hakkında - Fidanlı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Fidanlı İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Fidanlı İlköğretim Okulu Resimleri Fidanlı İlköğretim Okulu Trabzon Köprübaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Fidanlı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Fidanlı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Fidanlı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / KÖPRÜBAŞI Adı: FİDANLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Fidanlı Mah ![]() Telefon Numarası: 4626714056 Kurumun Misyonu : İlgi ve yetenekleri yönünde hayata ve üst öğretime hazır, millî ve kültürel değerlerine bağlı, özgüvene sahip, mutlu, çağdaş, kendini ifade edebilen, sosyal, yapıcı, üretken, sağlıklı, özgür bireyler yetiştirmektir ![]() Kurumun Vizyonu: Öğrenmenin yollarını öğrenen, sorgulayan ve yaşam boyu öğrenme felsefesini benimseyen bireyler yetiştirmek ![]() trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|