Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akarca, avanos, ilköğretim, nevşehir, okulu

Akarca İlköğretim Okulu Nevşehir Avanos

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Akarca İlköğretim Okulu Nevşehir Avanos

Akarca İlköğretim Okulu Hakkında - Akarca İlöğretim Okulu Resimleri - Akarca İlöğretim Okulu Tarihçesi - Akarca İlöğretim okulu İletişim -Nevşehir 'deki Okullar

MİSYONUMUZ:Biz; öğrencilerin yaşlarına kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun olan en iyi eğitimi kazanmalarını ve onların sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak her türlü yetenekleri elde etmelerini sağlayacağız

OKULUMUZUN YERI:

Okulumuz Nevşehir İli Avanos İlçesine bağlı Akarca Kasabası’nın Fatih Mahallesindedir Okulumuzun Avanos’a uzaklığı 37 km,Nevşehir’e uzaklığı ise 55 km dir Okulumuz Kayseri-Kırşehir-Kırıkkale-Ankara Karayoluna 5 km mesafedeki Akarca Kasabası’nda olup Kayseri’ye uzaklığı 55 km,Kırşehir’e uzaklığı 85 km,Kırıkkale’ye uzaklığı 205 km, Ankara’ya uzaklığı 275 km dir

OKULUMUZUN ADRESI :

Fatih Mahallesi Akarca Kasabası -Avanos/NEVŞEHİR

ULAŞIM İMKANLARI:

Kasabamızın Kayseri-Ankara Karayoluna 5 km mesafede bulunması nedeniyle sürekli bir trafik akışı vardırHer gün Kalaba Kasabası’na oradan da Kayseri’ye ve Nevşehir’e vasıta bulmak mümkündür

İLETİŞİM

Tel:0(384)544 30 09

YÖNETİCİ VE ÖĞRETMENLER

Okulumuzda 1 Müdür,4 Sınıf Öğretmeni,1 Ana sınıfı öğretmeni ve 5 Branş öğretmeni olmak üzere toplam 11 öğretmen görev yapmaktadır

Akarca İlköğretim Okulu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com