|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağrı, ilköğretim, kuvai, merkez, milliye, okulu |
![]() |
Kuva-İ Milliye İlköğretim Okulu Merkez Ağrı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuva-İ Milliye İlköğretim Okulu Merkez AğrıKuva-i Milliye İlköğretim Okulu Hakkında - Kuva-i Milliye İlköğretim Okulu Tanıtım - Kuva-i Milliye İlköğretim Okulu Resimleri - Kuva-i Milliye İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri ![]() VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ Demokratik, çağdaş, sosyal devletimize; araştırmacı ve sorgulayıcı, dürüst, çevresine duyarlı, kendisi ve çevresiyle barışık, akılcı ve bilime önem veren, iyi ahlâklı, insan haklarına saygılı, üretken ve yaratıcı bireyler yetiştirmek ![]() ![]() KUVA-İ MİLLİYE İLKÖĞRETİM OKULU 2001-2002 yılında eğitim öğretime açılan Kuva-i Milliye İlköğretim Okulu;2006-2007 eğitim-öğretim yılında okul mevcudunun 1200'e yaklaşmasından sonra normal eğitimden ikili eğitime geçti ![]() ![]() eğitime geçildi ![]() Okulda 33 öğretmen görev yapmaktadır ![]() fen laboratuvarı bulunduran okulda üç tane de çok amaçlı salon bulunmaktadır ![]() spor salonu, etkinlik salonu olarak kullanılmaktadır ![]() İdare bölümünde, öğretmenler odasında, bilgisayar odasında ve kütüphanede internet erişimi bulunmaktadır ![]() araştırma yaparak değerlendirirler ![]() masa tenisi turnuvası ve diğer spor branşlarında turnuvalar düzenlenmektedir ![]() Spor salonunda Türkiye Golf Federasyonu tarafından kurulan seyyar golf çalışma alanı bulunmaktadır ![]() tarafından düzenlenen turnuvalara katılmakta ve önemli başarılara imza atmaktadır ![]() Okulun "KUVA-İ MİLLİYE" adlı bir de dergisi bulunmaktadır ![]() İletişim: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Ağrı/Merkez Kuva-i Milliye İlköğretim Okulu Ağrı Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / MERKEZ Adı: KUVA-İ MİLLİYE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Mehmet Akif Ersoy Mah ![]() Telefon Numarası: 4722165185 E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi :http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|