|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alanya, antalya, bademağacı, ilköğretim, okulu |
![]() |
Bademağacı İlköğretim Okulu Alanya Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bademağacı İlköğretim Okulu Alanya AntalyaBademağacı İlköğretim Okulu Hakkında - Bademağacı İlköğretim Okulu Tanıtım - Bademağacı İlköğretim Okulu Resimleri - Bademağacı İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri ![]() BADEMAĞACI İLKÖĞRETİM OKULU Bademağacı İlköğretim Okulu ilk defa köy halkının kendi imkanları ile yaptığı binada 1946 yılında eğitim-öğretime başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1985 yılında şu anki okul binası arazisini hayırsever bir vatandaşın vermesinden sonra devlet imkanları ile yeni bir okul yapılarak eğitim-öğretime devam edildi ![]() 2008 yılında Alanya Lions Kulübü tarafından onarımı yaptırılan okulumuz 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Geniş bir oyun alanının bulunduğu okulumuzun ayrıca 2+1 lojmanı vardır ![]() ![]() ![]() Nazife ABAYLI Bademağacı İlköğretim Okulu Antalya Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / ALANYA Adı: BADEMAĞACI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Bademağaci Köyü Alanya/Antalya Telefon Numarası: 2425131198 E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi :Bademağacı İlköğretim Okulu ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|