![]() |
Bahçekaya İlköğretim Okulu Maçka Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bahçekaya İlköğretim Okulu Maçka TrabzonBahçekaya İlköğretim Okulu Hakkında - Bahçekaya İlköğretim Okulu Tanıtımı - Bahçekaya İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Bahçekaya İlköğretim Okulu Resimleri Bahçekaya İlköğretim Okulu Trabzon Maçka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bahçekaya İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bahçekaya İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bahçekaya İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MAÇKA Adı: BAHÇEKAYA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BAHÇEKAYA MAHALLESİ Telefon Numarası: 4625231249 Kurumun Misyonu : Çağdaş bilgi ve teknolojiyi kullanan,meslek ahlakını benimseyen,öğrencinin,velisini n ve yakınlarının memnuniyetini önemseyen ,sosyal sorumluluğunun bilincinde her zaman Atatürk ilkelerine bağlı, öncü ve yenilikci uygulamaları "refarans bir okul"olma özelliğini sürdürmek ![]() Kurumun Vizyonu: Üstün yetenekli öğrenciler öğrenciler yetiştirmek ![]() trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|