Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başar, ilköğretim, maçka, okulu, trabzon

Başar İlköğretim Okulu Maçka Trabzon

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Başar İlköğretim Okulu Maçka Trabzon

Başar İlköğretim Okulu Hakkında - Başar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Başar İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Başar İlköğretim Okulu Resimleri

Başar İlköğretim Okulu Trabzon Maçka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Başar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Başar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Başar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Başar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: BAŞAR İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Başar Köyü
Telefon Numarası: 4625328121

Kurumun Misyonu :

* Eğitimde mükemmelliğin merkezi olmak * Başar İlköğretim Okulu sevgi, güler yüz ve bilginin temel değerler olduğu bir öğrenme ortamı oluşturmak için vardır * Örenci odaklı olmayı temel alarak çalışanları ile katılımcı, çevreye duyarlı ve karşılıklı güvene dayanan bilim ve teknolojilerden yararlanarak örnek bir okul olma özelliğini sürdürmek * Sevgi Saygı ve güven ortamında “Başarma Azmi” ile geleceği şekillendirme sorumluluğuyla mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişmek ve marka olmak * Her öğrencinin potansiyelini harekete geçirecek sosyal ve duygusal gelişimini tamamlamış bireyler yetiştirmek ve hayata hazırlamak

Kurumun Vizyonu:

* Tüm paydaşların tatminini sağlayarak alanında evrensel ölçüde hizmet veren kurum olmak * Sevgi, saygı güven ortamında çevresi ile bütünlenmiş, çalışanların mutluluğunu esas alan model (marka) okul olmayı sürdürmek * Teknolojik gelişimi takip edecek bilgi, beceri ve kişilik yapısına sahip üstün bireyler yetiştirerek; üst öğretime ve hayata hazırlamak * Evrensel değerlere saygılı mükemmellik yolunda “Toplum Kalite Yöntemi” felsefesini benimsemiş sürekli gelişen eğitim merkezli olmak * Değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirmek

trabzonmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com