![]() |
Catak İlköğretim Okulu Maçka Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Catak İlköğretim Okulu Maçka TrabzonCatak İlköğretim Okulu Hakkında - Catak İlköğretim Okulu Tanıtımı - Catak İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Catak İlköğretim Okulu Resimleri Catak İlköğretim Okulu Trabzon Maçka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Catak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Catak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Catak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MAÇKA Adı: CATAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çatak Köyü Telefon Numarası: 4625122022 Kurumun Misyonu : Bizler bütün öğrencilerin; öğrenimlerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak onlara 21 ![]() ![]() ![]() Kurumun Vizyonu: İstiyoruz ki Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak :trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|