|
|
Konu Araçları |
baldıran, doğanyurt, ilköğretim, kastamonu, okulu |
Baldıran İlköğretim Okulu Kastamonu Doğanyurt |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Baldıran İlköğretim Okulu Kastamonu DoğanyurtBaldıran İlköğretim Okulu Tanıtımı - Baldıran İlköğretim Okulu Hakkında - Baldıran İlköğretim Okulu İletişim - Baldıran İlköğretim Okulu Resimleri Kastamonu Doğanyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Baldıran İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Baldıran İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Baldıran İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Baldıran İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okulumuz Hakkında Bilmek İstedikleriniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KASTAMONU / DOĞANYURT Adı: BALDIRAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BALDIRAN KÖYÜ DOĞANYURT/KASTAMONU Telefon Numarası: 3668571120 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|