|
|
Konu Araçları |
akyüz, esiroğlu, ilköğretim, maçka, mehmet, okulu, trabzon, şher |
Esiroğlu Şh.Er Mehmet Akyüz İlköğretim Okulu Maçka Trabzon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Esiroğlu Şh.Er Mehmet Akyüz İlköğretim Okulu Maçka TrabzonEsiroğlu Şher Mehmet Akyüz İlköğretim Okulu Hakkında - Esiroğlu Şher Mehmet Akyüz İlköğretim Okulu Tanıtımı - Esiroğlu Şher Mehmet Akyüz İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Esiroğlu Şher Mehmet Akyüz İlköğretim Okulu Resimleri Esiroğlu Şher Mehmet Akyüz İlköğretim Okulu Trabzon Maçka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Esiroğlu Şher Mehmet Akyüz İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Esiroğlu Şher Mehmet Akyüz İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Esiroğlu Şher Mehmet Akyüz İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Esiroğlu Şher Mehmet Akyüz İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MAÇKA Adı: ESİROĞLU ŞHER MEHMET AKYÜZ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ESİROĞLU ŞHER MEHMET AKYÜZ İLKÖĞRETİM OKULU Telefon Numarası: 4625231004 Faks Numarası: 4625231146 Kuruluşundan Günümüze Okulumuz 1953-1954 Eğitim-Öğretim yılında açılan okulumuz x metrekare alan üzerinde kurulmuştur1987 yılında bugün ki binasına taşınmıştır 24 derslik x öğrenci kapasitelidir İdari kadro müdür ve müdür yardımcısından oluşmaktadır Öğretmen kadrosu 11 sınıf öğretmeni 14 branş öğretmeni olmak üzere toplam 25’ tir Okulumuz Trabzon’a 18 km, Maçka ilçesine 11 km uzaklıktadır Okulumuzun 1 derslik binası vardır Derslikte kütüphane, bilişim teknolojileri sınıfı, resim atölyesi, çok amaçlı salon ve 24 sınıf vardır Ayrıca 10 daireli lojmanımız vardır Kurumun Misyonu : En değerli kaynağımızın insan olduğu düşüncesinden hareketle, en verimli yatırımın insanı eğitmek olduğu bilinciyle öğrencilerimizi, 21 yüzyılın çağdaş düşünce ve yaklaşımlarına uygun, Atatürk ilke ve inkılâplarını benimseyen, bilgiyi en değerli hazine olarak bilen ve kullanan, milletini ve ailesini seven, kendisi ile barışık, farklılıkları hoşgörü mozaiğinde çeşitlilik olarak kabul eden, üretken bireyler yetiştirmektir Kurumun Vizyonu: Bilim ve teknolojinin farkında olan, Yeniliklere açık, Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Hoşgörü sahibi, Olaylara geniş bir açıdan bakabilen, Dinamik, özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, Sosyal ve Kültürel faaliyetlere katılımcı, Atatürkçü, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız Kaynak :trabzonmebgovtr |
|