|
|
Konu Araçları |
ağaçkonak, adıyaman, ilköğretim, merkez, okulu |
Ağaçkonak İlköğretim Okulu Merkez Adıyaman |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ağaçkonak İlköğretim Okulu Merkez AdıyamanAğaçkonak İlköğretim Okulu Hakkında - Ağaçkonak İlköğretim Okulu Tanıtım - Ağaçkonak İlköğretim Okulu Resimleri - Ağaçkonak İlköğretim Okulu Bilgileri Ağaçkonak İlköğretim Okulu Adıyaman Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ağaçkonak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ağaçkonak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ağaçkonak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ağaçkonak İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / MERKEZ Adı: AĞAÇKONAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Ağaçkonak Köyü E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|