Güneypınar İlköğretim Okulu Konya İlgın |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Güneypınar İlköğretim Okulu Konya İlgınGüneypınar İlköğretim Okulu Hakkında - Güneypınar İlköğretim Okulu Tanıtım - Güneypınar İlköğretim Okulu Resimleri - Güneypınar İlköğretim Okulu İletişim Guneypınar İlköğretim Okulu Konya Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Guneypınar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Guneypınar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Guneypınar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Guneypınar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Güneypınar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ILGIN Adı: GUNEYPINAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GÜNEYPINAR KÖYÜ Telefon Numarası: Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak:webrehberi biz
|
|
|
|