Demırtas İlköğretim Okulu Alanya Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Demırtas İlköğretim Okulu Alanya AntalyaDemırtas İlköğretim Okulu Hakkında - Demırtas İlköğretim Okulu Tanıtım - Demırtas İlköğretim Okulu Resimleri - Demırtas İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Demırtas İlköğretim Okulu Antalya Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Demırtas İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Demırtas İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Demırtas İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Demırtas İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / ALANYA Adı: DEMIRTAS İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Demirtaş llköğretimokulu Alanya-Antalya Telefon Numarası: 2425161041 E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi Demırtas İlköğretim Okulu http://demirtasilkogretimokulumebk1 2tr/ Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|