![]() |
Zübeyde Hanım Anaokulu Bolu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zübeyde Hanım Anaokulu BoluZübeyde Hanım Anaokulu Hakkında - Zübeyde Hanım Anaokulu Tanıtım - Zübeyde Hanım Anaokulu Resimleri - Zübeyde Hanım Anaokulu İletişim Bilgileri ![]() Zübeyde Hanım Anaokulu Bolu Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BOLU / GEREDE Adı: ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU Adresi: GEREDE SEVILLER MAHALLESI Web Adresi: Zübeyde Hanım Anaokulu BOLU-GEREDE Çocuk Gelişiminde Okulumuzun Yeri ve Önemi Günümüzde okul öncesi eğitimin önemi hemen herkes tarafından kabul edilmektedir ![]() ![]() ![]() Okulumuz; kişiliğin şekillendiği bu dönemi, çocukların fiziksel, sosyal, duygusal ve bilişsel gelişimleri açısından en sağlıklı şekilde geçirmesini, onları hayata hazırlamayı ve aileyi okul öncesi eğitimi konusunda bilgilendirmeyi amaçlamaktadır ![]() Çocuk tüm gelişimlerine ilişkin temel bilgi beceri, tutum ve alışkanlıkları ailede kazanmaktadır ![]() ![]() ![]() Bu doğrultuda, özellikle gelişmekte olan ülkelerde olduğu gibi Türkiye’de de okul öncesi eğitim kurumları, olumsuz çevresel koşullarda yaşayan dezavantajlı bölgelerdeki çocukların diğer çocuklara göre eksik yöndeki eğitim ihtiyaçlarını karşılamaktadır ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|