![]() |
Merkez Kemer İlköğretim Okulu Kemer Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Merkez Kemer İlköğretim Okulu Kemer AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Merkez Kemer İlköğretim Okulu Hakkında - Merkez Kemer İlköğretim OkuluTanıtım - Resimleri - Merkez Kemer İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri - Antalya Kemer İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri OKULUN KISA GEÇMİŞİ OKULUMUZ 1927 YILINDA ŞİMDİKİ KEMER CAMİİNİN YANINDA AHŞAP BİR BİNADA ÜÇ YILLIK EĞİTİM – ÖĞRETİM VEREN BİR OKUL OLARAK AÇILMIŞ, 1943 YILINDA BUGÜNKÜ KEMER LİSESİNİN BULUNDUĞU YERDE BEŞ DERSLİKLİ VE 5 YIL SÜRELİ BİR İLKOKUL OLARAK DEVAM ETMİŞ VE 17 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2007 – 2008 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILINDA 595 ÖĞRENCİ, 22 ÖĞRETMEN, 1 MÜDÜR, 1 MÜDÜR YARDIMCISI, 1 MEMUR VE 2 HİZMETLİ KADROSU İLE EĞİTİM – ÖĞRETİME DEVAM ETMEKTEDİR ![]() ![]() ![]() Merkez Kemer İlköğretim Okulu Antalya Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / KEMER Adı: MERKEZ KEMER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Merkez Mah ![]() Telefon Numarası: 2428144480 Faks Numarası: 2428141246 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Merkez Kemer İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|