|
|
Konu Araçları |
alanya, antalya, emişbeleni, ilköğretim, köyü, okulu |
Emişbeleni Köyü İlköğretim Okulu Alanya Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Emişbeleni Köyü İlköğretim Okulu Alanya AntalyaEmişbeleni Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Emişbeleni Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Emişbeleni Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Emişbeleni Köyü İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Emişbeleni Köyü İlköğretim Okulu Antalya Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Emişbeleni Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Emişbeleni Köyü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Emişbeleni Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Emişbeleni Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / ALANYA Adı: EMİŞBELENİ KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Emişbeleni llköğretim Okulu Alanya-Antalya Telefon Numarası: 2425254396 E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi Emişbeleni Köyü İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|