|
|
Konu Araçları |
cezine, ilköğretim, kardeşler, maçka, merkez, okulu, trabzon |
Merkez Ce-Zi-Ne Kardeşler İlköğretim Okulu Maçka Trabzon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Merkez Ce-Zi-Ne Kardeşler İlköğretim Okulu Maçka TrabzonMerkez Ce-Zi-Ne Kardeşler İlköğretim Okulu Hakkında - Merkez Ce-Zi-Ne Kardeşler İlköğretim Okulu Tanıtımı - Merkez Ce-Zi-Ne Kardeşler İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Merkez Ce-Zi-Ne Kardeşler İlköğretim Okulu Resimleri Merkez Ce-zi-ne Kardeşler İlköğretim Okulu Trabzon Maçka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Merkez Ce-zi-ne Kardeşler İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Merkez Ce-zi-ne Kardeşler İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Merkez Ce-zi-ne Kardeşler İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Merkez Ce-zi-ne Kardeşler İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MAÇKA Adı: MERKEZ CE-Zİ-NE KARDEŞLER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Ce-Zi-Ne Kardeşler ilköğretim Okulu Maçka/Trabzon Telefon Numarası: 4625121572 Faks Numarası: 4625122023 Kurumun Misyonu : Okulumuzun hizmet verdiği çevre içinde, merkezin kültürü ve iklimi göz önüne alınarak yaptığımız bütün hizmetler sonucunda öğrencilerimizi kendileriyle barışık; çevresinin gurur kaynağı olan nesiller olarak yetiştirmek Onları sosyal hayata ve iş hayatına hazırlamak Kurumun Vizyonu: Öğrencilerimiz teknolojinin getirdiği her türlü imkanı kullanarak, ülkemizin muassır medeniyetler arasında yer almasına katkı sağlayabilecek şekilde yetiştirmek Kaynak :trabzonmebgovtr |
|