Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anaokulu, çorum, karşıyaka, merkez

Karşıyaka Anaokulu Çorum Merkez

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karşıyaka Anaokulu Çorum Merkez

Karşıyaka Anaokulu Hakkında - Karşıyaka Anaokulu Tanıtım - Karşıyaka Anaokulu Resimleri - Karşıyaka Anaokulu İletişim

Hakkımızda Bilmek istedikleriniz :

Karşıyaka Anaokulu Çorum Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Karşıyaka Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Karşıyaka Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Karşıyaka Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

AMAÇLARIMIZ

Okul öncesi eğitimin amaçları, Türk Millî Eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak;

a) Çocukların; Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, millî ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlamak amacıyla çaba göstermek,

b) Çocukların beden, zihin ve duygu gelişmesini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak,

c) Çocukların Türkçe'yi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak,

d) Çocuklara sevgi, saygı, iş birliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak,

e) Çocuklara hayal güçlerini, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerilerini, iletişim kurma ve duygularını anlatabilme davranışlarını kazandırmak,

f) Çocukları ilköğretime hazırlamaktır

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KARŞIYAKA ANAOKULU
Adresi: KARŞIYAKA 3 SOKAK NO: 26 ÇORUM
Telefon Numarası: 3642230090
Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi:
Karşıyaka Anaokulu Tarihçesi

Okulumuz 18/09/2006 tarihinde Çorum İli Merkezinde bağımsız resmi anaokulu olarak eğitim-öğretime açılmıştır100 öğrenci kapasiteli olan okulumuzda 3 derslik,1 beslenme odası,1 uyku odası,1 mutfak,1 görüşme odası vardır 1668 m2 yüz ölçümü 490 m2 alanı bulunmaktadır 2006-2007 Eğitim Öğretim Yılında Okulumuzun Mevcudu 80 iken, 2007-2008 Eğitim Öğretim Yılında okulumuzun mevcudu 114 olmuştur

Karşıyaka Anaokulu Resimleri

Kaynak : webrehberibiz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com